Seminari TPDv A Muscles de Gegants

Més temps, més espais, més personas. TPD “Racismo: no, gracias”

El seminari ‘A muscles de gegants’ de València es contrueix al voltant d’una tertùlia pedagògica dialògica en que participem totes i tots els membres del seminari des de l’espai que crea el diàleg igualitari, ja que afavoreix les interaccions i l’aprenentatge. En aquesta línia, també volem incorporar les experiències i la intel·ligència cultural de persones diverses, i per això volem tenir més temps per compartir eixe espai de diàleg amb altres veus, sempre amb l’objectiu de millorar el nostre treball i apropar les actuacions d’èxit a totes les xiquetes i tots els xiquets en les escoles de la Comunitat Valenciana.

El dia 30 de gener hem organitzat la Tertúlia Literària Dialògica de “Racismo: no, gracias. Ni moderno, ni postmoderno”, de Ramón Flecha i Jesús Gómez.

Si vols ampliar informació, pots visitar l’apartat http://seminari-vlc.tk/mes-temps-mes-espais-mes-persones/.